Over ons is veel te vertellen

Over ons is inderdaad veel te vertellen, maar allereerst heten we u van harte welkom op onze vernieuwde site. We proberen u een zo goed mogelijk beeld te geven van het gehele bedrijf. Zowel van het melkveebedrijf als van de ijsboerderij.

Het bedrijf is een echt familiebedrijf. Naast Wilbert en Erna, werkt Dineke ook nog alle dagen mee. Rikus is helaas op 2 oktober 2016 overleden. Ook de jongste generatie (Inge en Nienke) is al op de werkvloer te vinden.

Het opvallenste over ons is dat we een echt gezinsbedrijf zijn.

Daarnaast zijn Minanda, de zus van Wilbert, en Corrie Hartman, ook vast werkzaam in het bedrijf. Erna en Minanda zorgen dagelijks voor de productie van het ijs. Corrie doet alle voorkomende werkzaamheden. Op drukke dagen kunnen we een beroep doen op één van onze oproepkrachten. Op dit moment (eind 2020) hebben we een groep van ca. 25 enthousiaste medewerk(st)ers, hoofdzakelijk scholieren. Elk jaar vallen er natuurlijk mensen af; sommigen gaan voor studie op kamers. Anderen zijn zo druk met van alles en nog wat, zodat ze het werk niet meer kunnen combineren. Hierdoor hebben we ook ieder jaar nieuwe mensen nodig. Dus lijkt het jou wat om in een super gezellig team te komen werken, aarzel niet en mail ons! Wellicht zijn we naar jou op zoek!

Doordat de ijsproductie jaar op jaar stijgt, zijn we ook op zoek naar een ervaren ijsbereider (parttime). Hij of zij moet ervaring hebben met het ambachtelijk bereiden van ijs. Daarnaast is enige kennis van grondstoffen zeker ook van belang. En zeker niet onbelangrijk, een 24/7 mentaliteit is beter dan een 9 tot 5 instelling.

Meer dan werken….

Zoals jullie op onderstaande foto kunnen zien, zijn we ook wel in voor een feestje. Ieder jaar hebben we de Nieuwjaarsborrel. We bezoeken de Horecava en in september gaan we met z’n allen naar het Septemberfeest (foto) in Borculo. Als afsluiter van het jaar organiseren een aantal medewerk(st)ers een heerlijke BBQ.

 

Het D-team anno 2018. Een nieuwe foto wordt binnenkort gemaakt.