Over ons

Hartelijk welkom op onze website! Op deze pagina vertellen we een stukje ‘over ons’. We proberen u een zo goed mogelijk beeld te geven van het gehele bedrijf. Zowel van het melkveebedrijf als van de ijsboerderij.

Het bedrijf is een echt familiebedrijf. Naast Wilbert en Erna, helpt Dineke ook nog alle dagen mee. Ook de jongste generatie (Inge en Nienke) is al op de werkvloer te vinden. Rikus is helaas op 2 oktober 2016 overleden.

Het opvallenste over ons is dat we een echt gezinsbedrijf zijn.

Daarnaast zijn Minanda, de zus van Wilbert, en Corrie Hartman, ook vast werkzaam in het bedrijf. Erna, Minanda en Nienke zorgen dagelijks voor de productie van het ijs. Corrie doet alle voorkomende werkzaamheden. Op drukke dagen kunnen we een beroep doen op één van onze oproepkrachten. Op dit moment hebben we een groep van ca. 25 enthousiaste medewerk(st)ers, hoofdzakelijk scholieren. Ieder jaar zijn we weer op zoek naar nieuwe medewerkers, dus lijkt het jou wat om in een super gezellig team te komen werken, aarzel niet en mail ons! Wellicht zijn we naar jou op zoek!

Over ons: een personeelsfoto tijdens Septemberfeest 2022!

Realisatie duurzame en circulaire camperpark ~ Camperpark ’t Dommerholt

Als het ondernemen in je bloed zit, kun je het niet laten om steeds weer iets nieuws te bedenken. Zo hebben we in mei 2021 de vergunning aangevraagd voor het oprichten van een camperpark. In eerste instantie voor 10 camperplaatsen. Dit camperpark hebben we op 30 juli 2021 in gebruik genomen en is op 10 oktober 2021 officieel geopend door Caroline van der Plas! Het camperpark heeft de naam Camperpark ’t Dommerholt gekregen en is het eerste duurzame en circulaire camperpark in de omgeving.

Op het camperpark wordt de stroom opgewekt middels zonnepanelen en hebben we een tweedehands sanitairgebouw kunnen renoveren. Voor de onderste laag van de verharding is gebruikt gemaakt van gebroken puin wat gerecycled is bij de afbraak van stallen en huizen in de omgeving. De bovenste laag van de verharding is Achterhoeks padvast. Dit is een duurzaam verhardingsmateriaal wat tevens een lange levensduur heeft. Daarnaast zijn er twee laadpalen geïnstalleerd door GroenEco, zodat elektrische campers op ons camperpark kunnen opladen! Om ook aan de natuur te denken, hebben we een reuzen insectenhotel gebouwd en meerdere wilde bloemenstroken aangelegd. Zo dragen we graag een steentje bij aan de biodiversiteit in de Achterhoek! Voor de campergasten hebben we een boekenruilkastje geplaatst, waar ze onder het motto ‘geef een boek, pak een boek’ zich heerlijk kunnen verdiepen in een goed boek.

Dat het camperpark een schot in de roos was, bleek wel uit de toestroom van de campergasten. We hebben dan ook vele dagen vol gestaan! Dit gaf natuurlijk weer de aanleiding om het camperpark te vergroten. Eind oktober 2021 is er bij Gemeente Berkelland een aanvraag gedaan voor een uitbreiding van het park naar 25 camperplaatsen. De vergunning werd verleend en de realisatie van het tweede veld werd in de zomer van 2022 afgerond! Hieronder ziet u enkele foto’s van het camperpark. Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje op onze website: www.camperparkdommerholt.nl

 

De ingang van Camperpark 't Dommerholt Ook op het camperpark vinden we duurzaam ondernemen en biodiversiteit belangrijk Het sanitairgebouw met 4 douches, 4 toiletten, 3 urinoirs en 2 wascabines Het douche en was gedeelte  Het ontwerp van het camperpark, inclusief de uitbreiding Het camperpark vanuit de lucht Een mooi overzicht van ons park De mannen afdeling... Ons boeken ruilkastje...