Speeltuin

Ieder jaar worden de speeltoestellen onderhouden. Ook proberen we elk jaar een In de speeltuin hebben we een mega dambord aangelegd. aantal nieuwe toestellen te plaatsen om de speeltuin aantrekkelijk te houden.

Het meest opvallende is het mega dambord. Slechts 1 dag na het aanleggen werd er al volop mee gespeeld.

Daarnaast hebben we meer zitgelegenheid gemaakt. Oerdegelijke banken van massief eikenhout.

Ook is er een echte Jeu de Boules baan aanwezig. Hierop hebben de eerste mensen hun wedstrijden al gespeeld. De boules en de but kunt u binnen in de ijssalon ophalen. Nadat u uitgespeeld bent, kunt u ze daar ook weer afgeven. U kent de spelregels niet? Geen probleem. Als u hier klikt, ziet u een verkorte uitleg van de spelregels. Veel plezier!

In het voorjaar van 2018 hebben we een wedstrijdformaat tafeltennistafel geplaatst. Ook de batjes en de balletjes kunt u in de ijssalon ophalen en later weer afgeven. Terwijl de kinderen zich opperbest vermaken kunt u, heerlijk vanuit uw luie stoel op het terras, de kinderen in de gaten houden. Ook hebben we ieder jaar een aantal weken een springkussenfestival. De organisator, Kidspret, zorgt ieder jaar voor een groot aantal springkussens. Van klein tot heel groot. Zo hebben we dan een ballenbak. diverse glijbanen (ook een aantal met water) en een mega grote stormbaan.

 De Fendt speeltrekker is één van de favorieten.    Een overzicht van onze speeltuin.

 Volop vermaak.... Even lekker schommelen... Kijk eens hoe hoog ik kan klimmen....