Speeltuin

Op een ijsboerderij mag uiteraard een speeltuin voor de kinderen niet ontbreken! Eerst even lekker spelen en vervolgens genieten van een heerlijk ijsje. De kinderen kunnen zich hier volledig uitleven!

De speeltuin bevat diverse speeltoestellen. Van een glijbaan en schommels, tot een klimrek in de vorm van een trekker. Het meest opvallende in de speeltuin is het mega dambord. Slechts 1 dag na het aanleggen werd er al volop mee gespeeld. Ook is er een echte tafeltennistafel en een Jeu de Boules baan aanwezig. Hierop hebben de eerste mensen hun wedstrijden al gespeeld. De benodigde attributen kunt u binnen in de ijssalon ophalen. Nadat u uitgespeeld bent, kunt u ze daar ook weer afgeven. Wilt u dit spel spelen, maar kent u de spelregels niet? Geen probleem. Als u hier klikt, ziet u een verkorte uitleg van de spelregels.

Ten slotte wordt er ieder jaar een aantal weken lang een springkussenfestival bij ons in het weiland georganiseerd. De organisator, Kidspret, zorgt ieder jaar voor een groot aantal springkussens. Ze hebben zelfs een mega stormbaan en een waterstormbaan! Kijk voor meer informatie op hun website: www.kidspret.nl.

Ieder jaar worden de speeltoestellen onderhouden. Tevens proberen we elk jaar een aantal nieuwe toestellen te plaatsen om de speeltuin aantrekkelijk te houden.

Veel speelplezier!

 De Fendt speeltrekker is één van de favorieten.  In de speeltuin hebben we een mega dambord aangelegd.  Even lekker schommelen...  Een overzicht van onze speeltuin.    Kijk eens hoe hoog ik kan klimmen....    Volop vermaak....