Feestjes en partijen…wij verzorgen ze graag voor u…

Divesre mogelijkheden bij de koffie.

Na de verbouwing van onze ijssalon, begin 2013, is de ijssalon ook uitermate geschikt voor het geven van feestjes en partijen. We beschikken sindsdien over alle vergunningen hiervoor. De ijssalon is geschikt voor feestjes tot 110 personen. (zitplaatsen) We kunnen natuurlijk ook een gedeelte van de zitplaatsen vervangen door sta-tafels. Dan is de ruimte geschikt voor ca. 150 personen.

Ook kleinere groepen is natuurlijk geen probleem. We kunnen een gedeelte van de ijssalon afschermen waardoor u, met uw gasten, heerlijk apart kunt zitten.

Tijdens de feestjes lekker borrelen.Gezellig samen kletsen tijdens één van de feestjes.          Alles staat klaar voor het feestje. Laat de gasten maar komen!

Elk feestje is maatwerk. Met andere woorden: u geeft aan wat uw wensen zijn; wij verzorgen het. De één wil koffie met een soesje; de ander wil koffie met gebak. Geen probleem!! De één vindt een hapjesbuffet voldoende; de ander heeft graag een uitgebreid warm en koud buffet. Geen probleem!! De één wil een handijsje na afloop; de ander wil graag een ijsbuffet. Wederom geen probleem!!    Klik op de button “Buffetten” voor de mogelijkheden

Natuurlijk serveren we tussendoor uw drankjes aan tafel of, als u wilt, kunt u de drankjes aan de bar afhalen.

Kortom: binnenkort iets te vieren en de huiskamer is te klein: kom langs of bel en we zullen, samen met u, er een gezellig feestje van maken!!