Feestjes en partijen, wij verzorgen ze graag voor jullie!

Divesre mogelijkheden bij de koffie.

Na de verbouwing van onze ijssalon, begin 2013, is de ijssalon ook uitermate geschikt voor het geven van feestjes en partijen! De ijssalon is geschikt voor feestjes tot 110 personen (zitplaatsen). We kunnen natuurlijk ook een gedeelte van de zitplaatsen vervangen door statafels. Dan is de ruimte geschikt voor ongeveer 150 personen. Ook zijn kleinere groepen van harte welkom. We kunnen een gedeelte van de ijssalon afschermen waardoor je, met de gasten, heerlijk apart kunt zitten.

Tevens beschikken wij over een aparte robotruimte, waar je je verjaardag tussen de koeien kan geven! Deze ruimte is voor gezelschappen tot 30 personen.

Tijdens de feestjes lekker borrelen.Gezellig samen kletsen tijdens één van de feestjes.          Alles staat klaar voor het feestje. Laat de gasten maar komen!

Elk feestje is maatwerk. Met andere woorden: laat weten wat uw wensen zijn en wij verzorgen het. Van koffie met gebak tot hapjes met een drankje. Van zelf afhalen tot serveren aan tafel. En om de verjaardag compleet te maken: wist je dat we zelfs buffetten verzorgen? Houdt u van stamppot of heeft u liever een hapjesbuffet? Kijk hier voor het complete aanbod aan buffetten en laat u verrassen!

Daarnaast bieden wij verschillende activiteiten aan voor jong en oud! Leuk voor een kinderfeestje, familiedag en vrijgezellenfeest! Klik hier voor meer informatie over onze activiteiten.

Kortom, heb jij binnenkort iets te vieren? Kom langs of bel en we zullen, samen met jullie, er een gezellig feestje van maken!