Luikse Wafels

Dé enige echte Luikse Wafels, bij ons verkrijgbaar! We krijgen het deeg van Wafel en Co, rechtstreeks uit België, als bolletjes aangeleverd waarna we deze zelf bakken in de speciale wafelijzers. In de ijssalon worden ze geserveerd met ijs en warme kersen of verse aardbeien. Natuurlijk kan er ook een toefje slagroom bij en smullen maar! Ook zijn onze wafels erg lekker met een laagje Nutella-chocolade en banaan. Denk er op een koude, gure dag een beker heerlijke warme Chocomel of een kop echte bonenkoffie van Beukenhorst bij en het water loopt je in de mond!

Onze heerlijke wafels verkopen wij ook vaak op evenementen, met name in de koudere periode. Wij bakken deze ter plekke in onze foodtruck of verkoopwagen. Wij nemen al onze benodigdheden mee naar de locatie. Ook hier zijn de verschillende toppings mogelijk. De afgelopen jaren stonden we vaak met onze wafels op kerstmarkten, foodtruckfestivals en zelfs stonden we in 2019 op het Dickens festijn in Deventer. De geur van onze wafels komt je al op een aantal tientallen meters afstand tegemoet. Wanneer kom jij ze proeven?

Wilt u ook de overheerlijke combinatie van Luikse Wafels met ijs en slagroom op uw evenement? Kijk hier voor meer informatie!

Luikse wafels, heerlijk met ijs, warme kersen en/of slagroom.