Ultimate Adventures, het ultieme avontuur…

In combinatie met Ultimate Adventures (www.ultimateadventures.nl) uit Borculo is ook van alles mogelijk. Henk en Marie Hoek hebben door de jaren heen een heel arsenaal aan attributen en spellen bij elkaar verzameld.

Steptochten, kanovaren en stormbanen, maar ook behendigheidsspelen, GPS routes en ga zo maar door. Of wat dacht u van een middag heerlijk rond fietsen op een ouderwetse hoge bi. Kijk op hun site of informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Daarnaast is Ultimate Adventures ook bij uitstek het bedrijf voor het verzorgen van teambuildingsdagen en trainingen! Dit voornamelijk op het gebied van verkoop en klantvriendelijkheid.

Lekker klauteren op een klimtoren van maar liefst 12 meter hoog!   Heerlijk dobberen over de Berkel met Ultimate Adventures    Ultimate Adventures organiseert diverse steptochten

Tevens organiseren zij de “Boerenspelen”. Deze boerenspelen vragen de nodige samenwerking en behendigheid. Bovendien, één verkeerde beweging en weer gaat er een punt aan uw neus voorbij. De boerenspelen worden veelal bij ons in het weiland gehouden. Natuurlijk is ook een combinatie met bv. een steptocht mogelijk. Dan kunnen we de boerenspelen ook onderweg op een rustpunt spelen.

Even met m´n jassie de wind tegen houden....  De Boerenspelen georganiseerd door Ultimate Adventures