Streekproducten

Naast ons eigen ”streekproduct”, het ijs, zijn we nu ook leverancier van streekproducten van collega producenten. Hierbij kunt u aan allerlei producten denken. Wat dacht u van kleine potjes jam, mosterd of honing? Maar ook de bekende producten van Bakkerij Kuipers, zoals de gevvelkeukskes en roomboterbloempjes hebben wij in het assortiment. Een andere hardloper is de Achterhoekse Wijn van gezamenlijke wijnboeren. Diverse wijnen hebben al één of meerdere prijzen gewonnen. Naast wijn verkopen wij ook een aantal Achterhoekse bieren van de Borculose brouwerij: de Heeren van Borculo.

En wat is er lekkerder dan een blokje kaas of kaasstengels van Boerderij Weenink, of de heerlijke droge worst van De Schelfer, bij dit wijntje of biertje?!

We leveren niet alleen producten uit de Achterhoek of Gelderland; onze producten komen uit heel Nederland. Zo hebben we dus streekproducten uit elke streek of provincie in Nederland, samengevoegd tot één geschenkpakket: “Neerlands Rondje”.

Onze streekproducten kast wordt steeds verder aangevuld met heerlijke lekkernijen. Onlangs hebben wij hier diverse producten van Zuster Evie uit Borculo aan toegevoegd. Denk hierbij aan zelf te maken brownies, chocolademelk en chocolaatjes. Leuk om te geven, maar zeker ook om zelf te maken!

Alle producten zijn zowel los te verkrijgen als in een geschenkpakket. Kortom: Voor een geschenkpakket groot of klein, moet u tegenwoordig bij IJsboerderij ’t Dommerholt zijn!

Streekproducten hebben we in veel variaties.  Allerlei (h)eerlijk producten......  ...met zorg gemaakt door de producenten.