Streekproducten

Naast ons eigen ”streekproduct”, het ijs, zijn we ook leverancier van streekproducten van collega-producenten. Hierbij kunt u aan allerlei producten denken. Wat dacht u van kleine potjes jam, mosterd of honing? Maar ook de bekende producten van Bakkerij Kuipers, zoals de Gevvelkeukskes en Roomboterbloempjes hebben wij in ons assortiment. Een andere hardloper is de Achterhoekse Wijn van gezamenlijke wijnboeren. Diverse wijnen hebben al één of meerdere prijzen gewonnen. Naast wijn verkopen wij ook een aantal Achterhoekse bieren van de Borculose brouwerij: de Heeren van Borculo.

En wat is er lekkerder dan een blokje kaas of kaasstengels van Boerderij Weenink, of een heerlijke droge worst van De Schelfer, bij dit wijntje of biertje?

Onze streekproductenkast wordt steeds verder aangevuld met heerlijke lekkernijen. Onlangs hebben wij hier diverse producten van Zuster Evie uit Borculo aan toegevoegd. Denk hierbij aan zelf te maken brownies, muffins, chocolademousse, en chocolademelk. Leuk om te geven, maar zeker ook om zelf te maken!

Alle producten zijn zowel los te verkrijgen als in een geschenkpakket. We hebben een aantal standaard pakketten die we aanbieden op Geschenkpakket.com (gratis verzending), maar uiteraard kunt u ook uw eigen pakket naar wens bij ons samen stellen.

Kortom: voor échte Achterhoekse streekproducten en streekmanden kunt u bij ons terecht!

Geschenkpakketten

Geschenkpakketten met streekproducten uit de regio worden steeds populairder! De vraag naar producten die rechtstreeks van de lokale ondernemer komen neemt steeds meer toe. En wat is leuker dan een mand vol met deze streekproducten aan iemand te geven? Of te krijgen?

Wij hebben een groot aantal standaard geschenkpakketten die wij ook sinds 2020 verkopen via Bol.com. Tevens hebben wij sinds februari 2022 hebben we een eigen webshop voor onze geschenkpakketten: Geschenkpakket.com. Ideaal, op de bank besteld en ook nog gratis thuis bezorgd! De pakketten verschillen in grootte en prijs en zijn verkrijgbaar vanaf 10 euro. Deze geschenkpakketten zijn ook in kerstuitvoering te bestellen (met kerstballetjes) en in ons assortiment vindt u ook diverse kerstpakketten, die volledig zijn samengesteld met échte Achterhoekse streekproducten speciaal voor Kerst. Bekijk ons gehele assortiment aan streekproductenpakketten hier. Liever een pakket zelf samenstellen? Of een toevoeging op een bestaand pakket? Geen probleem! Kom snel langs bij ons in de ijssalon of bel voor de mogelijkheden.

De mand word al groter... h)eerlijk rondje Achterhoek. Wat een beestenboel. Een originele in de reeks van geschenkpakketten: onze Handige Harry...   Deze geschenkpakketten lijken wel een overlevingspakket... Voor de theeleuten onder ons. Met een klein aantal producten kun je al leuke geschenkpakketten maken.

 

  Allerlei (h)eerlijk producten......  ...met zorg gemaakt door de producenten.