IJstaarten

Op zoek naar een originele afsluiter van bijvoorbeeld een buffet of een verjaardagsfeest? Wij maken ijstaarten in vele verschillende vormen en maten. Van een kleine (16 cm) kinderverjaardagstaart tot bruidsijstaarten voor 100 personen. Ze verschillen niet alleen in grootte, maar ook in vorm. Om te beginnen hebben we de eenvoudige ronde taarten. Daarnaast hebben we ze in ovaal, vierkant en een hartvorm; allemaal ongeveer 4 cm hoog. De smaak bepaal je zelf! De mooiste taarten maken we met behulp van speciale mallen. Zo hebben we bijvoorbeeld mallen van een motor, paard, konijn en een hoefijzer. Ook hebben we taarten speciaal voor Pasen, Kerst en Halloween. Onze taarten worden altijd prachtig gegarneerd met decoratie in het thema van de taart. De kersttaarten worden bijvoorbeeld versierd met rendieren en kerstbomen!

Wij hebben zelfs taarten in de vorm van een Sarah en Abraham. Leuk om te geven aan een echte ijsliefhebber die 50 jaar is geworden!

Gaat u binnenkort trouwen en wilt u uw gasten verrassen? Overweeg dan eens een bruidsijstaart. We maken ze van heel klein (3 laags) tot heel groot (8 laags). Ook bij deze speciale taarten zijn de smaken zelf te kiezen. Wel adviseren we om op iedere taart een lichte “toplaag” te nemen. Dit zorgt voor een rustigere uitstraling. Natuurlijk worden deze taarten volledig gegarneerd met marsepeinen rozen, blaadjes, en niet te vergeten het bruidspaartje ‘on top’!

IJsgebak

We maken naast ijstaarten ook eenpersoons ijsgebakjes door middel van speciale mallen met een vorm naar keuze. De eenpersoons ijsgebakjes worden gemaakt met een ronde, vierkante, druppel, ovale of zeskant vorm. Deze gebakjes zijn ook verkrijgbaar met garnering. Bijvoorbeeld met Halloween versieren wij de gebakjes met vleermuizen en spinnenwebben. En tijdens Kerst maken wij er een feestachtig gebakje van! Heerlijk als afsluiter van het kerstdiner met de familie.

Bekijk hieronder ons taartenboek! Hier kunt u rustig door ons gehele assortiment met ijstaarten bladeren. Zit er wat lekkers tussen?

       

Wilt u een ijstaart bestellen of heeft u een vraag over ons assortiment? Bel, mail of kom even langs bij ons in de ijssalon! Klik hier voor onze contactgegevens.