IJstaarten

Op zoek naar een originele afsluiter van bijvoorbeeld een buffet of een verjaardagsfeest? Wij maken ijstaarten in vele verschillende vormen en maten. Van een kleine (16 cm) kinderverjaardagstaart tot bruidsijstaarten voor 100 personen. Ze verschillen niet alleen in grootte, maar ook in vorm. Om te beginnen hebben we de eenvoudige ronde taarten. Daarnaast hebben we ze in ovaal, vierkant en een hartvorm; allemaal ongeveer 4 cm hoog. De smaak bepaal je zelf! De mooiste taarten maken we met behulp van speciale mallen. Zo hebben we bijvoorbeeld mallen van een motor, paard, konijn en een hoefijzer. Ook hebben we taarten speciaal voor Pasen, Kerst en Halloween. Onze taarten worden altijd prachtig gegarneerd met decoratie in het thema van de taart. De kersttaarten worden bijvoorbeeld versiert met rendieren en kerstbomen!

Wij hebben zelfs taarten in de vorm van een Sarah en Abraham. Leuk om te geven aan een echte ijsliefhebber die 50 jaar is geworden!

Of hebben jullie binnenkort een huwelijk en willen de gasten verrassen? Overweeg dan eens een bruidsijstaart. We maken ze van heel klein (3 laags) tot heel groot (8 laags). Ook bij deze speciale taarten zijn de smaken zelf te kiezen. Wel adviseren we om op iedere taart een lichte “toplaag” te nemen. Dit zorgt voor een rustigere uitstraling. Natuurlijk worden deze taarten volledig gegarneerd met marsepeinen rozen, blaadjes en niet te vergeten het bruidspaartje “on the top”!

Liever de kleinere eenpersoons ijsgebakjes? Kijk dan hier verder.

Bekijk hieronder ons taartenboek! Wanneer je er op drukt kan je er rustig door heen bladeren. Zit er wat lekkers tussen?

 

 

Wil je een ijstaart bestellen? Bel, mail of kom even langs bij ons in de ijssalon.