Educatieruimte

De educatieruimte is speciaal gemaakt om de bezoeker te laten zien hoe het boerenleven, en met name het melken van de koeien, zich door de jaren heen ontwikkelt heeft. Deze ruimte is mede tot stand gekomen door subsidie van de EU en de Provincie Gelderland.

De educatieruimte is mede mogelijk gemaakt door de EU en de Provincie Gelderland.

Aan de hand van 3D muurschilderingen en de diverse uitgestalde apparaten kan men een indruk van de ontwikkelingen krijgen. In het echt kan men de melkrobot aan het werk zien. Ook is is er goed gevulde boekenkast aanwezig waar leerlingen van basis- en middelbare scholen gebruik van kunnen maken om hun kennis te vergroten of om bijvoorbeeld een presentatie te maken. Er zijn diverse boeken, van vroeger en nu, die met landbouw te maken hebben.

U kunt deze ruimte afhuren voor uw vergadering of training. De ruimte is voorzien van vloerverwarming, dus zeer geschikt voor oefeningen of handelingen op de grond. Zoals bijvoorbeeld een BHV cursus, waarbij je met de praktische oefeningen veelal op de grond bezig bent. Maar ook voor elke andere (kleine) bijeenkomst is deze ruimte zeer geschikt. Wilt u tussendoor lunchen? Geen probleem. Graag verzorgen wij de lunch voor u! Dus wilt u uw training, vergadering of klein feestje “tussen” de koeien houden? Bel snel en informeer naar de mogelijkheden!

Schitterend om te zien: levensechte 3 dimensionale muurschilderingen.     De educatieruimte dient tevens als vergaderzaal.     In U-opstelling voor een vergadering.