Vergadering en training

Op ons bedrijf kunt u ook in alle rust een vergadering en training geven. Wat is er nog mooier dan in de Achterhoek, te midden van de koeien, te brainstormen? We hebben daarvoor 2 ruimtes ter beschikking. De ijssalon is geschikt voor ongeveer 100 personen. In de robotruimte is plaats voor circa 30 personen in U-opstelling, tot 50 personen in bioscoop-opstelling. In deze ruimte heeft u uitzicht op de melkrobot. In beide ruimtes is een beamer, flip-over en eventueel een laptop aanwezig. Ook kunt u gemakkelijk uw eigen laptop hier aansluiten. Daarnaast beschikken beide ruimtes over draadloos internet.

Tussendoor serveren wij koffie en thee, mocht u dit liever zelf doen dan zetten wij dit voor u klaar in de zaal. Tevens kunnen wij voor een (h)eerlijke lunch zorgen. Dit kan geserveerd worden aan tafel of het wordt opgesteld in buffetvorm, geheel naar uw wens. Deze lunch bestaat uit een soep naar keuze, divers belegde broodjes, krentenbollen van bakker Jos en een broodje kroket. Natuurlijk met karnemelk, jus ‘d orange en melk van onze eigen koeien!

Na de vergadering nog even naborrelen en de vergadering nabespreken? Ook dat kan. We beschikken over een horecavergunning en mogen u dus van een biertje of een wijntje voorzien.

Wij hebben een 4-uurs en 8-uurs vergaderarrangement. Andere wensen? Veel is mogelijk! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Voor een vergadering/training kunt u o.a. terecht in de educatieruimte.  Aandachtig luisteren tijdens de vergadering en training.  U kunt kiezen hoe u de opstelling wilt. Bioscoop, carree of u-opstelling. Ook kunnen we tussendoor uw lunch verzorgen.

Cabaretopstelling in de ijssalon.                     Goed gevulde zaal met gebruik van beamer, scherm en geluid.