IJskarverhuur

U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor ijskarverhuur! Wij verhuren onze ijskarren door bijna heel Nederland, want wat is er nog mooier dan op uw feest, vanuit een echte Italiaanse ijskar, uw gasten te trakteren op een heerlijk ijsje? Naast onze twee Italiaanse ijskarren, beschikken we ook over drie ijsbakfietsen, twee verkoopwagens en een foodtruck. U kunt er voor kiezen om het ijs zelf te scheppen, maar uiteraard scheppen wij de ijsjes ook graag voor u zodat u bij uw gasten kunt blijven! Als u een ijskar huurt dan wordt dit volledig verzorgd: wij brengen de ijskar, bouwen hem op en halen hem na afloop van uw feestje weer op. Verder leveren we er alle benodigdheden bij, zoals een ijsschep, bakjes, lepeltjes, hoorntjes en servetten. Kortom; u kunt uw aandacht bij uw gasten houden!

De grote ijsbakfiets, de eerste in de rij van de ijskarren. De "houten" ijsbakfiets. De twee Italiaanse ijskarren. De kleine bakfiets. De laatste in de rij van de ijskarren.

Evenementenverzorging

Praktische verkoopwagens

Op de meeste feesten en partijen staan we vaak met kleine ijskarren zoals hierboven afgebeeld. Voor grotere evenementen, te denken aan fietstochten, markten, foodtruck-festivals en bedrijfs- of familiefeesten, bieden we u de mogelijkheid om een compleet ingerichte verkoopwagen te huren. Evenementenverzorging voor 100 tot 40.000 personen is voor ons dus geen enkel probleem! Naast ons (h)eerlijke ijs kunnen we ook échte Luikse Wafels aanbieden. Een warme Luikse Wafel met een bolletje vanille ijs is een overheerlijke combinatie voor op bijvoorbeeld een foodtruckfestival!

In onze verkoopwagens kunnen twee personen de bezoekers van ijs voorzien. Deze karren zijn geheel ingericht om ijs te scheppen: een grote diepvries met een capaciteit van ca. 50 bakken van 5 liter, een keukenblok en spoelbakjes.

Ook in de ijskarverhuur: de kleine en de grote verkoopwagen voor evenementen.     De kleine verkoopwagen. Hier ingericht voor de verkoop van Luikse Wafels.    De grote verkoopwagen gebruiken we meestal voor de ijsverkoop.    De kleine wagen, nu ingericht om wafels te verkopen.   De grote ijsbakfiets, de eerste in de rij van de ijskarren.

Onze foodtruck – lekker nostalgisch!

Naast onze ijskarren en verkoopwagens kunnen we ook met onze nieuwste aanwinst, onze Foodtruck, op locatie komen! Deze foodtruck is aangeschaft in het voorjaar van 2018 als een oude ijswagen. Na een grondige restyling van zowel de binnen- als de buitenkant, hebben we een zeer ooglijke en praktische foodtruck. Overal waar we komen krijgen we veel positieve opmerkingen. “Goh, wat mooi”, “eens een keer wat anders”, en “strak bakkie” zijn veel gehoorde kreten. Zelf zijn we er ook superblij mee. En heb je de “dames” op de achterwand al gezien? Dat is toch schitterend! Heerlijk tussen de koeien de ijsjes scheppen. Tevens is de truck geschikt voor het bakken en verkopen van onze heerlijke warme Luikse Wafels.

 Onze foodtruck. Geschikt voor ijs en wafels.   De foodtruck van de binnenkant.  Have a Nice Day Festival in het Galgenveld.

IJskar huren?

We hebben afgelopen jaren al vele fietstochten, markten en festivals van ijs mogen voor zien (o.a. Achterhoek Spektakel Tour, Openluchtspel Borculo en niet te vergeten het bekende festival Have a Nice Day). Elk jaar zijn we actief bezig om onze evenementenagenda nóg beter gevuld te krijgen. Dus, organiseert u bijvoorbeeld een (bedrijfs)feest, een open dag of een festival en is (h)eerlijk ambachtelijk ijs hierbij de perfecte aanvulling? Bel snel en vraag naar de mogelijkheden! Graag bespreken we uw wensen en stellen we een passende offerte op.