Kinderbekers

Kinderbekers, gevuld met 100 cc vanille en aardbeien roomijs. Spaar ze allemaal! Wie wil er niet zo’n mooie beker als drinkbeker. En voor de horeca: ideaal kinderijsje; zo uit de vriezer, een toefje slagroom er op en serveren maar! En helemaal ideaal, geen afwas retour!

Onze bekers zijn in maar liefst 30 verschillende modellen verkrijgbaar in diverse thema’s. We hebben onder andere bekers in de thema’s ‘western’ en ‘boerderijdieren’ (geleverd door Koppen Speelgoed). Van een giraffe, tot een cactus tot een vrolijke aap, je kan het je zo gek niet bedenken!

Elk jaar komen daar weer nieuwe series bij. Ook niet te vergeten, onze zelf ontwikkelde bekers, de klompbeker en de “Dommerholt”-koeienbeker! Van deze bekers hebben we het alleenrecht in Nederland. Daarom mogen alleen wij deze kinderbekers verkopen. De mallen van deze bekers liggen in China in de fabriek op de plank met onze naam erbij.

Ook in de ijssalon zijn de bekers te koop. Je mag dan zelf 2 smaken ijs uitkiezen. Welke kies jij? Natuurlijk zijn de bekers ook zonder ijs leverbaar.

Kinder ijsbeker

Kinderbekers in meer dan 30 verschillende modellen.

 

Hier ziet u de wilde dieren serie, de clown serie, de ballen serie en ten slotte de western serie.

 

 

 

De klomp-kinderbeker

De klomp kinderbeker, zelf in China laten maken.

 

Geheel naar eigen ontwerp in China laten maken. Nergens in Nederland verkrijgbaar.

 

 

Koe kinderbeker ’t Dommerholt

De nieuwste in de serie: de Dommerholt-koe beker.

 

Geproduceerd in China en nu leverbaar: geheel naar onze “huisstijl” koe.