Assortiment

Ons assortiment bestaat uit veel verschillende soorten ijs. Al onze smaken zijn weergegeven onder de button “Assortiment” -> “smaken overzicht”. Naast ons boerenroomijs produceren wij ook sorbet- en yoghurt ijs en zelfs suikervrij ijs! We verpakken het ijs in de volgende verpakkingen:

  •   100 cc kartonnen ijsbekers (1-persoons; hoofdzakelijk naar campings en wederverkopers)
  •   0,8 liter kartonnen ijsbekers (hoofdzakelijk naar particulieren en wederverkopers)
  •   2 ½ l stevige plastic bakken (HORECA)
  •   5 liter stevige plastic bakken (HORECA)
  •   5 liter RVS-look bakken (IJSSALONS)

En natuurlijk niet te vergeten ons grote assortiment KINDER IJSBEKERS.

Het assortiment kinderbekers omvat ongeveer 25 verschillende bekers.We hebben onder andere bekers in de thema’s ‘western’ en ‘boerderijdieren’ (geleverd door Koppen Speelgoed).

Elk jaar komen daar weer nieuwe series bij. Ook niet te vergeten, onze zelf ontwikkelde bekers, de klompbeker en de “Dommerholt”-koeienbeker! Van deze bekers hebben we het alleenrecht in Nederland. Daarom mogen alleen wij deze kinderbekers verkopen. De mallen van deze bekers liggen in China in de fabriek op de plank met onze naam erbij!

Daarnaast maken we vele verschillende ijstaarten in elke gewenste vorm en smaak. Dit is ook terug te vinden onder de button “IJstaarten”. En onder de button “IJsgebak” vind u onze 1-persoons ijsgebakjes. Deze hebben we in 6 verschillende vormen.

Bestellen via deze site kan ook. Klik daarvoor op de button “BESTELLEN” bovenaan de pagina in de groene balk.