Verpakt ijs

Hieronder ziet u verpakt ijs in diverse verpakkingen. De kleinste in ons assortiment is het 1-persoons bakje (100 cc). Dan komt de familiebak, ook wel het “tonnetje” in de volksmond, met een inhoud van 800 cc. Aan de horeca leveren wij voornamelijk de witte bakken met een inhoud van 2½ of 5 liter. Klik hier voor een overzicht van alle ijssmaken in ons assortiment.

1-persoons ijsbekers 100 cc

1-persoons ijsbakjes

Deze kartonnen ijsbekers zijn gevuld met 100 cc. ijs. U kunt ze in elke gewenste smaak krijgen. Ze kunnen per smaak, per 20 stuks besteld worden. Ze zijn verpakt per 120 in een doos. Deze bekers zijn zeer geschikt voor o.a. campings, boerderijwinkels en bungalowparken die hun assortiment willen uitbreiden met een (h)eerlijk ambachtelijk ijsje.

 

 

IJsbak 0,8 liter

 

De 800 cc. bak (ideaal voor thuis gebruik). Leverbaar in diverse smaken.

 

 

 

 

IJsbak 2½ liter

 

 

 

De 2½ liter bak. (ideaal voor horeca en campings). Leverbaar in diverse smaken.

 

 

 

IJsbak 5 liter

 

De 5 liter bakken. (ideaal voor de grootverbruiker zoals bijvoorbeeld horeca, ijssalons, cafetaria’s en op evenementen). Deze is ook leverbaar in de zgn. RVS-look uitvoering. Deze bak lijkt op een RVS bak, maar is van plastic. RVS-look bakken zijn zeer geschikt voor ijssalons want ze passen in de normale RVS bakken welke in uw ijsvitrine liggen.