De mannen tegen de vrouwen, de eeuwenoude strijd…

Beslis voor eens en voor altijd deze eeuwenoude strijd: de mannen tegen de vrouwen! Zijn het de vrouwen die beter kunnen auto rijden, of zijn het de stoere mannen die deze strijd gaan winnen? Op deze avond wordt het beslist!

U kent het wel: mannen kunnen niet koken of meerdere dingen tegelijk, maar vrouwen hebben geen technisch inzicht. Daarnaast wordt gezegd dat het mannelijke geslacht beter auto kan rijden, maar de vrouwen zijn betere leiders. Wie zijn er nu daadwerkelijk beter op deze vlakken? Op deze avond komt u er achter!

Tijdens deze avond maken we uiteraard twee teams. Onze presentator voelt jullie aan de tand over allerlei verschillende weetjes, net als op tv. Hierbij alvast een voorproefje wat u deze avond kunt verwachten:

  1. Hoeveel procent van de Nederlandse mannen kookt?
  2. Kunnen mannen absoluut niet multitasken?
  3. Wat willen mannen nog doen voordat ze gaan trouwen?
  4. Wat hebben vrouwen liever qua man?

Dit wordt een avond vol hilariteit en de onderlinge strijd tussen de twee seksen, de strijd barst los!

Wie gaan er winnen bij de mannen tegen de vrouwen?Deze spelshow, georganiseerd door www.venderboschevenementen.nl, is te combineren met de volgende buffetten:

– Hapjesbuffet

– Warm en koud buffet

– Stamppotbuffet

– Boerenbuffet

– Kanjerspies

Naast deze spelshow kunnen wij ook een casino-avond of Hollandse avond organiseren. Neem contact op voor de mogelijkheden!