IJssalon

Onze ijssalon van binnen gezien. Deze is sinds mei 2006 in gebruik. Op de eerste foto ziet u onze 22 baks vitrine waarmee we gestart zijn. Na ruim 14 jaar en vele, vele bezoekers verder, beseffen we dat we de juiste keuze hebben gemaakt. Wat was het druk de afgelopen jaren. Zowel groepen (van klein tot groot en allerlei nationaliteiten) alsook de gewone passant, hebben genoten van onze schitterende salon. Het word nog elk jaar drukker en drukker .

In februari en maart 2013 hebben we de ijssalon met ca. 110 m² vergroot en zijn we van de 22 baks naar een 36 baks ijsvitrine gegaan. Hieruit volgt dat we u sneller kunnen helpen en u niet zolang hoeft te wachten. Kortom een zeer grote maar juiste investering.

Laatste nieuws

In het voorjaar van 2020 hebben we de ijssalon en de ijsvitrine opnieuw vergroot; we hebben exact dezelfde vitrine in het verlengde van onze 36 baks ijsvitrine geplaatst. Theoretisch kunnen we nu 72 smaken er in leggen. Maar omdat dit natuurlijk veel te veel is (dan kan er niemand meer een keuze maken…), hebben we besloten om een klein deel (12 bakken) op te offeren om daar ijscoupes in de plaatsen op het moment dat ze klaar zijn. Tevens hebben we de gehele voorste rij voorzien van brede bakken. Dit zijn hoog opgemaakte bakken en zijn de “eyecatchers” in de ijsvitrine. Door de beide genoemde aanpassingen, hebben we nu totaal plek voor 50 smaken! Om uit dit grote aantal makkelijker een keuze te kunnen maken, hebben we aan de muur 3 digitale krijtborden opgehangen. Deze zijn gekoppeld aan onze digitale vitrine. Hier kunt u real time zien welke smaken er in onze ijsvitrine liggen! Dus op het moment dat u in de rij staat te wachten, kunt u via de digitale krijtborden alvast uw keuze maken.

In 2006 stond er een 22 baks ijsvitrine in de ijssalon.    Na een grote verbouwing van de ijssalon in 2013 uitgebreid naar een 36 baks ijsvitrine.    En inmiddels (2020) staat er een 72 baks vitrine, waarin we 50 smaken voeren!    Onze Eyecathers!    Mooie hoog opgemaakte bakken trekken de aandacht.