IJssalon

Onze ijssalon is in de winter van 2005/2006 gebouwd en sinds mei 2006 in gebruik. Op de eerste foto ziet u onze 22 baks ijsvitrine waarmee we destijds gestart zijn.

Uitbreiding ijssalon

Door toenemende drukte hebben we in februari en maart 2013 de ijssalon met ca. 110 m² vergroot en zijn we van de 22 baks naar een 36 baks ijsvitrine gegaan. Vervolgens hebben we in het voorjaar van 2020 de ijssalon en de ijsvitrine opnieuw vergroot. We hebben exact dezelfde vitrine in het verlengde van onze 36 baks ijsvitrine geplaatst. Theoretisch kunnen we nu 72 ijssmaken er in leggen, maar omdat dit natuurlijk veel te veel is (dan kan er niemand meer een keuze maken…), hebben we besloten om een klein deel op te offeren om daar ijscoupes in de plaatsen op het moment dat ze klaar zijn. Tevens hebben we de gehele voorste rij voorzien van brede bakken. Dit zijn hoog opgemaakte ijsbakken en zijn de ‘eyecatchers’ in de ijsvitrine. Door beide genoemde aanpassingen hebben we nu totaal plek voor 50 smaken!

Om uit dit grote aantal makkelijker een keuze te kunnen maken, hebben we aan de muur 3 digitale krijtborden opgehangen. Deze zijn gekoppeld aan onze digitale vitrine. Hier kunt u zien welke smaken er op dat moment in onze ijsvitrine liggen! Dus op het moment dat u in de rij staat te wachten, kunt u via de digitale krijtborden alvast uw keuze maken.

Ruim 14 jaar en héél véél bezoekers verder, beseffen we dat we met de ijssalon de juiste keuze hebben gemaakt. Want wat is het druk in de zomermaanden! Zowel groepen (van klein tot groot en allerlei nationaliteiten) als ook de lokale passant, hebben genoten van onze ijssalon. Wat zijn we trots op ons bedrijf dat we afgelopen jaren hebben opgebouwd en dat het ieder jaar steeds drukker wordt!

In 2006 stond er een 22 baks ijsvitrine in de ijssalon.    Na een grote verbouwing van de ijssalon in 2013 uitgebreid naar een 36 baks ijsvitrine.    En inmiddels (2020) staat er een 72 baks vitrine, waarin we 50 smaken voeren!    Onze Eyecathers!    Mooie hoog opgemaakte bakken trekken de aandacht.