Nagerecht, de belangrijke afsluiter…

Als nagerecht van een van de buffetten kan je bij ons kiezen uit de volgende 3 opties:

  • ijsbuffet (diverse ijstaarten, bavaroise, warme kersen, vers fruit en slagroom)
  • ijsje, geschept uit een echte Italiaanse ijskar
  • ijsje, geschept uit de ijsvitrine.

Elke optie heeft zo zijn charme. De één wil het liever eenvoudig houden en kiest dan voor een ijsje uit de ijsvitrine. Als je geluk hebt liggen hier 50 verschillende smaken in. De keuze is dus reuze! Een ander kiest voor de sfeer van een oude Italiaanse ijskar of een zeer uitgebreid ijsbuffet. Heb je een favoriete smaak die absoluut niet mag ontbreken? Of komen er gasten waarmee we met allergenen rekening moeten houden? Laat het ons weten, wij zorgen er voor dat jou smaken op tafel komen te staan en dat er voor iedereen wat lekkers is. Het ijsbuffet bestaat niet alleen uit ons eigengemaakte ijs. Ook serveren wij onze bavaroise in verschillende smaken, onze volle slagroom, warme kersen en vers fruit naar wens. En met klap op de vuurpijl mag natuurlijk het vuurwerk niet ontbreken op dit ijsbuffet!

Natuurlijk serveren wij vervolgens nog een kopje koffie of thee na. Ook is het ook mogelijk om het nagerecht te vervangen voor koffie of thee. Maar, je weet niet wat je mist!

Een heerlijk ijsbuffet als nagerecht.                 De Italiaanse ijskar.Een keuze maken uit de 36 smaken in de vitrine.