IJskarren

Wij verhuren diverse ijskarren door bijna heel Nederland. U kunt kiezen uit 2 Italiaanse karren, 3 ijsbakfietsen of een compleet ingerichte verkoopwagen. Het is mogelijk om de karren met ijs te huren en zelf het ijs te scheppen. Daarentegen kunnen wij natuurlijk ook het ijs voor u scheppen. Als u een ijskar huurt, wordt dit volledig verzorgd: wij brengen de ijskar, bouwen hem op en halen hem na afloop van uw feestje weer op. Verder leveren we er alle benodigdheden bij, zoals een ijsschep, bakjes, lepeltjes, hoorntjes en servetten. Kortom; u kunt uw aandacht bij uw gasten houden!

Wij kunnen tevens voor u evenementen verzorgen met één van onze verkoopwagens of onze foodtruck. Te denken aan: fietstochten, country fairs, markten, foodtruck-festivals, bedrijfsfeesten, familiefeesten en andere grootschalige festivals. Op dit soort grotere festiviteiten moet je over een grote capaciteit beschikken; daarvoor zijn onze verkoopwagens en foodtruck uitermate geschikt!

We hebben dan ook al vele fietstochten, markten en festivals van ijs mogen voor zien (o.a. Achterhoek Spektakel Tour, Openluchtspel Borculo en niet te vergeten het bekende festival Have a Nice Day). Elk jaar zijn we actief bezig om onze evenementenagenda nóg beter gevuld te krijgen. Dus, organiseert u een festival en is (h)eerlijk ambachtelijk ijs hierbij de perfecte aanvulling? Bel snel en vraag naar de mogelijkheden!

Onze foodtruck. Geschikt voor ijs en wafels.    De grote ijsbakfiets, de eerste in de rij van de ijskarren.    De "houten" ijsbakfiets.

 De grote verkoopwagen gebruiken we meestal voor de ijsverkoop. De kleine bakfiets. De laatste in de rij van de ijskarren. De kleine verkoopwagen. Hier ingericht voor de verkoop van Luikse Wafels. De twee Italiaanse ijskarren.