De Foodtruck, lekker nostalgisch!

Onze nieuwste aanwinst is de foodtruck. Aangeschaft in het voorjaar van 2018 als een oude ijswagen. Na een grondige restyling van zowel de binnen- als de buitenkant, hebben we een zeer ooglijke en praktische foodtruck. De buitenkant is geheel met graffiti gespoten en afgelakt met een blanke lak, zodat vuil en het weer er geen invloed op hebben.

We hebben er al diverse markten en festivals mee gedraaid, o.a. het jaarlijkse Openluchtspel en het Have a Nice Day Festival, beide in het Galgenveld.

Maar ook verderop in Hengelo Gld. tijdens het Pleinfeest en zelfs in de Koepelhal in Tilburg hebben ze al kennis gemaakt met onze kleurige foodtruck. Overal waar we komen krijgen we veel positieve opmerkingen. “Goh, wat mooi”, “eens een keer wat anders”, en “strak bakkie” zijn veel gehoorde kreten.

Zelf zijn we er ook superblij mee. Zowel met het resultaat van de buitenkant, maar zeker ook de binnenkant! Logische indeling, goede stahoogte en veel voorraad ruimte voor ijs. En heb je de “dames” op de achterwand al gezien? Dat is toch schitterend! Heerlijk tussen de koeien de ijsjes scheppen. Tevens is de truck geschikt voor het bakken en verkopen van onze heerlijke warme Luikse Wafels.

 Het eerste "optreden" van onze foodtruck tijdens het Opblaasbanen festival.  De foodtruck van de binnenkant.  Met Luikse Wafels en een beetje ijs in de Koepelhal in Tilburg.  Tijdens het Pleinenfeest 2018 in Hengelo G.  Have a Nice Day Festival in het Galgenveld.