Evenementen verzorging

Wij kunnen uw feest, bedrijfsfeest, opening etc. van ijs voorzien. Evenementen verzorging voor 100 tot 40.000 personen is geen enkel probleem. Bel voor de mogelijkheden want voor iedereen bieden we een passende oplossing!!!  Daarnaast kunnen we ook de echte Luikse Wafels aanbieden. Eén van de nieuwe wagens is daar speciaal voor ingericht. Onze foodtruck is tevens geschikt voor ijs en wafels.

Evenementen verzorging in de DRU te Ulft met wafels en ijs.  Verkoop van Luikse Wafels tijdens het Achterhoeks Streekfestival.  Evenementenverzorging in De Steeg tijdens de Internationale ICCCR 2016.  Onze foodtruck tijdens he Opblaasbanen Festival 2018 bij ons in het weiland.  Eén van de drie verkooppunten tijdens de Achterhoek Spektakeltour 2018 in Ulft.

Op de meeste kleine feestjes en partijen staan we vaak met een klein karretje. Daarentegen gaan we naar de grotere evenementen met één van de verkoopwagens. Daardoor hebben we veel meer capaciteit om alle bezoekers van ijs te voorzien. En mocht het weer even tegen zitten, dan staan we in ieder geval droog.