Geschenkpakketten

Geschenkpakketten met streekproducten uit de regio worden steeds populairder! De vraag naar producten die rechtstreeks van de boer komen neemt steeds meer toe. En wat is leuker dan een mand vol met deze streekproducten aan iemand te geven? Of te krijgen?

Onze geschenkpakketten bestaan uit heerlijke producten uit de Achterhoek en Gelderland maar komen daarnaast ook uit andere streken van Nederland. Wat dacht u van kleine potjes jam, mosterd of honing? Maar ook de bekende producten van Bakkerij Kuipers, zoals de gevvelkeukskes en roomboterbloempjes hebben wij in het assortiment. Een andere hardloper is de Achterhoekse Wijn van gezamenlijke wijnboeren. Naast wijn verkopen wij ook een aantal Achterhoekse bieren van de Borculose brouwerij: de Heeren van Borculo. En wat is er lekkerder dan een blokje kaas of kaasstengels van Boerderij Weenink, of de heerlijke droge worst van De Schelfer, bij dit wijntje of biertje?!

Wij hebben een groot aantal standaard geschenkpakketten die wij ook sinds 2020 verkopen via Bol.com. De pakketten verschillen in grootte en prijs. Bekijk ons gehele assortiment aan streekpakketten hier. Liever een pakket zelf samenstellen? Of een toevoeging op een bestaand pakket? Geen probleem! Kom snel langs bij ons in de ijssalon in Borculo of bel voor de mogelijkheden. Onze pakketten zijn verkrijgbaar vanaf € 10,-. Vanaf februari 2022 hebben we een eigen webshop voor onze geschenkpakketten: Geschenkpakket.com. Ideaal, op de bank besteld en GRATIS thuisbezorgd!

De mand word al groter... h)eerlijk rondje Achterhoek. Wat een beestenboel. Een originele in de reeks van geschenkpakketten: onze Handige Harry...   Deze geschenkpakketten lijken wel een overlevingspakket... Voor de theeleuten onder ons. Met een klein aantal producten kun je al leuke geschenkpakketten maken.