Vergadering/training

Op ons bedrijf kunt u ook in alle rust een vergadering/training geven. Wat is er nog mooier dan in de Achterhoek, te midden van de koeien, te brainstormen? We hebben daarvoor 2 ruimtes ter beschikking. De ijssalon is geschikt voor ongeveer 100 personen. In de educatieruimte is plaats voor ca 30 personen in U-opstelling, tot 50 personen in bioscoop-opstelling. In de beide ruimtes is een beamer, flip-over en eventueel een laptop aanwezig.

Ook beschikken beide ruimtes over draadloos internet.

Tussendoor kunnen we u koffie en thee serveren. Tevens kunnen we voor een lunch zorgen. Dit kan geserveerd worden aan tafel of het wordt opgesteld in buffetvorm, geheel naar uw wens. En…. na de vergadering naborrelen? Ook dat kan. We beschikken over een horecavergunning en mogen u dus van een biertje of een wijntje voorzien.

Informeer naar de mogelijkheden.

Voor een vergadering/training kunt u o.a. terecht in de educatieruimte.  Aandachtig luisteren tijdens één van de vergaderingen.  U kunt kiezen hoe u de opstelling wilt. Bioscoop, carree of u-opstelling. Ook kunnen we tussendoor uw lunch verzorgen.

Cabaretopstelling in de ijssalon.                     Goed gevulde zaal met gebruik van beamer, scherm en geluid.