Neerlands Rondje

Neerlands Rondje is een pakket dat samengesteld is met streekproducten uit elke provincie van Nederland. Om maar een aantal voorbeelden te geven: droge worst van De Schelfer en een stuk kaas uit de Achterhoek. Vruchtensappen uit Breukelen en Oma’s snoep uit Groningen. Daarnaast lokaal geproduceerde chips uit Hoekse Waard. Het pakket wordt compleet gemaakt met heerlijke likeuren uit Noord Holland en ga zo maar door. Uit alle hoeken van het land komt iets lekkers!

Het is mogelijk dat de samenstelling iets afwijkt, omdat we te maken hebben met lokaal geproduceerde producten. Wil je dit pakket cadeau geven aan je moeder, buurman of collega? Bel dan tijdig of kom even langs bij ons in de ijssalon zodat we de diverse producten uit het land kunnen bestellen. Ook is dit pakket uit te bereiden met andere lokale producten uit ons assortiment! Zo maken wij het pakket naar jouw wens.

Natuurlijk is dit pakket ook verkrijgbaar als kerstpakket. Wij vullen de mand dan met dezelfde producten alleen dan in kerstsferen. Zoals bijvoorbeeld de overheerlijke kerstkransen van Bakkerij Kuipers uit Winterswijk. Daarnaast kleden wij het pakket aan met wat leuke kerstdecoratie, om hem helemaal af te maken. Onderstaande foto is het pakket in kerststijl.