Prikkelroute, een route met een prikkelende verrassing…

De Prikkelroute bieden we, samen met Camping de Meibeek (www.camping-demeibeek.nl) in Ruurlo en Familiepark CactusOase (www.cactusoase.nl) in Ruurlo, aan. De prikkelroute is er voor jong en oud: een schitterende fiets/autotocht van ca. 23 km. U kunt de route hier downloaden

U start bij IJsboerderij ’t Dommerholt te Borculo. Daar kunt u het proces van het ijs maken zien op een film-presentatie. Als u geluk heeft en de machines draaien op volle toeren, kunt u over de schouders van de ijsmakers meekijken.

Daarna volgt u een beschreven route die u langs vele mooie plekjes stuurt.

Tijdens de prikkelroute komt u o.a. langs het grootste doolhof van Europa.             Kasteel Huize Ruurlo.              Tijdens de prikkelroute komt u langs de Lebbenbrugge, een oude tolboerderij.

Onderweg kunt u eventueel een koffiestop nemen bij Camping de Meibeek.

 

Tijdens de tocht komt u langs Camping de Meibeek. Zoals gezegd kunt u hier even uitrusten en genieten van een kop koffie of een glas fris (wel voor eigen rekening).

 

 

 

 

Genieten van de vele soorten cactussen in de Cactus Oase.

 

Een uniek stukje woestijn in het Achterhoekse Ruurlo met als gastvrouw Anny Cactus. Geniet van de planten, vogels en dieren in en om de CactusOase. (Entree kunt u ter plekke voldoen). Vermaak je in de kinderhoek en ga even terug in de tijd met een grote verzameling tentoongestelde landbouwwerktuigen van de Historische Vereniging ‘Old Reurle’.

 

 

De route is te rijden op de volgende dagen:

okt. t/m mrt: zaterdag
apr. t/m sept: dinsdag t/m zaterdag

Voor openingstijden en/of andere informatie kunt u eventueel contact opnemen met de

Cactus Oase
tel. 0573 451817